بر اساس برآوردهای انجام گرفته تابستان سال آینده پیک مصرف برق کشور به بیش از ۵۱ هزار مگاوات خواهد رسید و این در حالی است که مطابق با برنامه زمان بندی تا پیش از تابستان حدود سه هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی نصب و راه اندازی خواهد شد.
در شرایط فعلی ظرفیت تولید برق ایران به حدود ۷۲ هزار مگاوات رسیده که در صرت بهره برداری از واحدهای جدید نیروگاهی این ظرفیت تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۴ باید از مرز ۷۵ هزار مگاوات عبور کند.
غلامرضا خوش خلق در جمع مدیران صنعت برق درباره آخرین وضعیت تامین برق تابستان سال آینده، گفت: لازم است تمهیداتی لازم برای تابستان سال آینده در خصوص کنترل پیک بار به ویژه در مناطق و استانهای جنوب کشور اندیشیده شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر با اشاره به مدیریت مصرف برق در تابستان سال جاری با وجود گرمای شدید هوا و عدم اعمال خاموشیهای برنامه ریزی شده در سطح شبکه برق کشور، اظهار داشت: هم اکنون افت بارندگی در کشور و کاهش ذخیره آب سدها به موضوع نگران کننده ای بریا تامینب رق تابستان سال آینده تبدیل شده است.
این مقام مسئول، خاطرنشان کرد: بخشی از برق کشور از طریق آب پشت سدها تولید می شود و امیدواریم که شاهد نزولات جوی باشیم تا این مشکل برطرف شود.



